|
info@hrbouw.be| 0495 23 50 77|

Molenstraat 56, 2290 Vorselaar

Onze aanpak

Goed opgeleide medewerkers en zaakvoerders die sterk betrokken zijn bij de dagelijkse werking van het bedrijf zorgen voor een persoonlijke, eerlijke en transparante aanpak bij HR Bouw.

Elk detail telt

Sterk werk over de eeuwen heen

Een oeroud systeem verbetert met oog voor detail naar de huidige strenge normering en regelgeving. De traditionele scandinavische houtskeletbouw vormt de basis van onze sterke energiezuige wand.

Onze wand heeft een totale dikte van 39 cm. Waarvan maar liefst 24 cm rotswolisolatie. Dit maakt dat onze wand behoort tot één van de meest geïsoleerde wanden op de markt !

Bovendien voorzien wij onze hellende dakconstructies eveneens van 24 cm isolatie en wordt onze vloer geïsoleerd van een dikte van 12 cm PUR isolatie.

Onze gebouwschil is STERK en super ENERGIEZUINIG !

Zie je door de bomen het bos niet meer? Contacteer ons voor al jouw vragen!

Contacteer ons

Waarom houtskeletbouw

Ecologisch én economisch

Een woning uit houtskelet is ecologisch aangezien hout nu eenmaal één van de meest ecologische materialen is. Het geeft zuurstof af en zorgt voor een opslag van koolstof. 

 

Daarnaast is een woning uit houtskelet ook economisch. Houtskeletbouw is een snel bouwproces, waardoor er minder werkuren inkruipen. Hout isoleert zeer goed, waardoor je op deze kost ook kan besparen. Woningen uit houtskelet gaan dan ook langer mee door deze goede isolatie. Zware funderingen zijn niet nodig, want houtskeletbouw is een zeer lichte bouwmethode. 

Onze werkwijze

Persoonlijk en professioneel van begin tot eind

We beginnen met een vrijblijvend gesprek waarin we bekijken wat jouw wensen zijn en hoe we deze zo goed mogelijk kunnen vervullen. Indien je geen architect hebt, volgt daarna een gesprek met één van onze architecten. Iemand die al veel ervaring heeft met houtskeletbouw en jou perfect kan informeren over dit bouwsysteem. Dan kunnen we een gedetailleerde offerte opmaken, waarop een voorlopige overeenkomst volgt. 

 

We bespreken met jou uitvoerig de plannen zodat we zeker weten dat alles correct zal worden uitgevoerd. Is dit allemaal in orde? Dan krijg je een definitieve offerte en kunnen de werken starten. Doorheen de werken houden we jou zo goed mogelijk op de hoogte en zorgen we ervoor dat er slechts één aanspreekpunt is. Als laatste volgt de oplevering van jouw droomproject.